top of page

LEKKER FRUIT VOOR ELK KIND DANKZIJ DE FRUITBOX 

Je kan niet vroeg genoeg beginnen aan vers fruit. Fruitbox levert fruit aan scholen. Geef het goede voorbeeld en serveer vers schoolfruit aan je leerlingen!

Ook voor lekkers

Fruitbox levering voor scholen

Gezonde voeding is een must voor kinderen: het bevordert de concentratie, is de onmisbare basis van een gezond eetpatroon, werkt aanstekelijk voor andere kinderen en doet nieuwe smaken ontdekken. Juist daarom moedigen wij vers fruit op school luidkeels aan! Want fruit op school aanbieden, heeft een rechtstreekse impact op de eetgewoonten van kinderen. Fruitbox staat klaar voor scholen die met specifieke vragen of gedachten zitten rond het thema fruit. Wij denken graag met je mee om een ‘eetbaar’ project op touw te zetten.

Ben jij al een Oog voor lekkers school?

Met de subsidie van Oog voor Lekkers kan je als school gedurende 2x10 weken voordelig een gezond tussendoortje voorzien voor jouw leerlingen. In die periode kunnen de leerlingen één dag per week smullen van fruit of groenten op school. 

Door in de klas een fruitmomentje te voorzien maken de leerlingen kennis met een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Zo leren ze op jonge leeftijd gezonde keuzes maken.

 Fruitbox is leverancier van schoolfruit waar kinderen maar al te graag hun tanden in zetten!

bottom of page