top of page

LEKKER FRUIT VOOR ELK KIND DANKZIJ DE FRUITBOX 

Je kan niet vroeg genoeg beginnen aan vers fruit. Fruitbox levert fruit aan scholen. Geef het goede voorbeeld en serveer vers schoolfruit aan je leerlingen!

Ook voor lekkers

Fruitbox levering voor scholen

Gezonde voeding is een must voor kinderen: het bevordert de concentratie, is de onmisbare basis van een gezond eetpatroon, werkt aanstekelijk voor andere kinderen en doet nieuwe smaken ontdekken. Juist daarom moedigen wij vers fruit op school luidkeels aan! Want fruit op school aanbieden, heeft een rechtstreekse impact op de eetgewoonten van kinderen. Fruitbox staat klaar voor scholen die met specifieke vragen of gedachten zitten rond het thema fruit. Wij denken graag met je mee om een ‘eetbaar’ project op touw te zetten.

Ben jij al een Oog voor lekkers school?

Oog voor lekkers (Tutti Frutti) is het Vlaamse project om schoolfruit te stimuleren in het onderwijs. De school kiest een vaste dag in de week waarop alle leerlingen op school samen een lekker stuk fruit of groente eten als tussendoortje. Dankzij subsidies van de Europese Commissie en de Vlaamse Overheid kunnen scholen genieten van een interessante korting bij de aankoop van verse groenten en fruit. Fruitbox is leverancier van schoolfruit waar kinderen maar al te graag hun tanden in zetten!

bottom of page